TON BOS
makelaardij

WIJ met Ton Bos Makelaardij is een jong VBO makelaarskantoor met frisse uitstraling en actief in de Haagse regio.

Naast het makelaarskantoor is WIJ actief voor woningcorporaties. WIJ ondersteunt daarbij de woningcorporaties met de verkoopprocessen en het uitponden. Door de combinatie van WIJ Aan- en verkoopmanagement en het makelaarskantoor kunnen wij binnen ons bedrijf voor veel afwisseling zorgen en is onze kennis en kunde breder georiënteerd dan puur sec de makelaardij.

Bij ons staat het contact met onze klanten en tussen collega’s centraal. Onze drijfveer is om toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten. WIJ zijn mensen die graag een beetje extra tijd of moeite nemen, zodat WIJ onze klanten ontzorgen.

Ons team

Ons team voor de makelaardij bestaat uit, Raymond Kettenis, Dana Feitz, Gabriëlle van Broek, Martin Peeringa en Jimmy Feitz.

Gabriëlle en Dana zijn als officemanager de spil in het web en uw vaste eerste aanspreekpunt. U kunt bij hen met al uw woningvragen terecht.

Raymond Kettenis komt u tegen tijdens bezichtigingen bij aan – of verkoop en taxaties. Met bijna 25 jaar ervaring in het vastgoed weet hij als geen ander wat er speelt in de markt.

Martin Peeringa en Jimmy Feitz zijn als directeur- eigenaar verbonden aan WIJ met Ton Makelaardij B.V. Zowel Martin als Jimmy zijn op de achtergrond actief voor de makelaardij en focussen zich verder op het runnen van Wij aan- en verkoopmanagement.

Raymond Kettenis

Raymond Kettenis

Register Makelaar / Register Taxateur

raymondkettenis@tonbos.nl

Jimmy Feitz

Jimmy Feitz

Directeur

jimmyfeitz@tonbos.nl

Martin Peeringa

Martin Peeringa

Directeur

martinpeeringa@tonbos.nl

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis