TON BOS
makelaardij

“Iedere woning heeft een eigen bouwsteen”

Raymond Kettenis

Register Makelaar / Register Taxateur

Persoonlijke achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Den Haag en een echte vrolijke familieman. Het gezin is mijn trots en bestaat uit mijn vrouw Marieke en zoon Marin en dochter Romée. Wij zijn groot liefhebber van Het Bourgondische leven en zijn dan ook regelmatig in Frankrijk te vinden genietend van de natuur, de culinaire keuken en natuurlijk de Franse wijn. Zelf ben ik opgegroeid in de Heesterbuurt en momenteel woonachtig in het kindvriendelijke Houtwijk. De locatie van WIJ. Met Ton Bos makelaardij in de Vruchtenbuurt is voor mij de ideale werkplek en binnen een handomdraai te bereiken.

WIJ. Met Ton Bos makelaardij

De informele, of beter gezegd “het doe maar gewoon” sfeertje bij WIJ. Met Ton Bos makelaardij is waarom ik sinds maart 2021 heb gekozen om hier aan de slag te gaan. Geen snelle jongens mentaliteit, maar ouderwetse service gecombineerd met een eigentijdse twist is hier het motto. Snelle jongens horen thuis in de Formule 1 en wij……..WIJ. nemen wel de fiets.

Drijfveren

k ben pas tevreden als de klant echt tevreden is. Zoals al eerder gezegd ga ik altijd voor een lange termijn relatie en geeft het mij een echte kick als een klant na jaren weer terugkeert vanwege de goede ervaringen die hij of zij heeft meegemaakt.

Deskundigheid

Mijn specialiteiten liggen met name op het gebied van verkoop, aankoop en taxaties. In 1997 ben ik op 19 jarige leeftijd begonnen in de makelaardij. Nu bijna 25 jaar later, heb ik er nog steeds geen genoeg van gekregen. Van een jong broekie in de makelaardij heb ik mij kunnen opwerken, door het volgen van diverse studies, naar een ervaren all-round makelaar / taxateur met passie voor de woningmarkt. Iedere woning vraagt om zijn eigen aanpak, dit omdat iedere woning net als mensen allemaal anders zijn. “Iedere woning heeft zijn eigen bouwsteen”. Het aanvoelen welk strijdplan op welk moment het beste past bij de situatie dat is waar het verschil wordt gemaakt.

Praktijkvoorbeeld

In mijn loopbaan heb ik gewerkt als verkoop coördinator voor een vastgoed beleggingsmaatschappij. In plaats van makelaar trad ik hier als verkoper op. Helaas heb ik moeten ondervinden dat communicatie tussen een makelaar en de klant hier vaak het één en ander te wensen overliet. Deze fout wil ik zelf niet maken, communicatie is voor mij het sleutelwoord naar succes. Ik probeer daarvoor zo veel mogelijk bereikbaar te zijn en de klant zoveel mogelijk te betrekken in het gehele proces. Voor mij staat daarom de WIJ in WIJ. met Ton Bos makelaardij.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis