Een taxatie in Den Haag en omstreken

Zoekt u een professional voor de taxatie van uw woning in Den Haag, Westland of omstreken? Bij Ton Bos Makelaardij helpen we u graag. Of u nu een huis wilt kopen, uw huidige hypotheek wilt oversluiten, of een verbouwingsfinanciering nodig hebt, wij voorzien u binnen 3 werkdagen van een gevalideerd NWWI rapport.

Waar letten wij op bij het uitvoeren van een taxatie?

Bij het taxeren van uw woning in Den Haag, Westland of omstreken zijn er diverse factoren waarmee rekening gehouden moet worden. Voor de marktwaarde van uw woning wordt er gekeken naar de bouwkundige staat, recente renovaties en verduurzaming van de woning. Maar de marktwaarde van een woning ligt niet alleen aan de fysieke staat van de woning zelf. Ook de ligging, recente transacties en referenties bepalen de marktwaarde van uw woning. Bij Ton Bos Makelaardij beschikken wij over uitgebreide marktkennis, expertise en ervaring. Of het nu gaat om een taxatie van een woning in Den Haag, het Westland of algemene kennis van de vastgoedmarkt; U kunt op ons vertrouwen. 

Wat gebeurt er na de taxatie?

Onze dienstverlening is erop gericht om u zo snel en efficiënt mogelijk te voorzien van een gevalideerd NWWI taxatierapport. Nadat we zijn langsgekomen om uw woning te taxeren, streven wij ernaar om binnen 3 werkdagen het rapport aan u toe te zenden. Dit betekent dat u direct verder kunt met de plannen rondom de verkoop, aankoop, of financiering van uw woning.

Waarom Ton Bos Makelaardij als taxateur?

  • Erkend en gecertificeerd NRVT Register-Taxateur
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Een deskundig opgesteld taxatierapport, gevalideerd door de NWWI
  • Het taxatierapport wordt door iedere financiële instelling geaccepteerd
  • Binnen drie werkdagen na de opname van de woning heeft u het taxatierapport in uw bezit

Ontdek de waarde van uw woning

Bent u van plan om een NWWI taxatie te laten uitvoeren van uw woning, maar wilt u hier nog even over sparren? Neem dan contact op met Ton Bos Makelaardij. Onze ervaren makelaars staan klaar om uw woning met enthousiasme en deskundigheid te taxeren. Bent u op zoek naar een woning? Wellicht kunnen wij u assisteren in de zoektocht.