Taxaties

Taxatie

Een woning laten taxeren is niet alleen van toepassing wanneer u een huis aankoopt. Ook voor een verbouwingsfinanciering of het oversluiten van uw huidige hypotheek is een dergelijk rapport nodig. WIJ met Ton Bos Makelaardij voeren graag uw taxatie uit in Den Haag en de omliggende gemeenten.

Betrouwbare waarde

Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een woning. Uiteraard is de staat van een woning belangrijk. Maar de waarde wordt ook beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod van lokale omgeving. Ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid wegen mee. Wij hebben de lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op juiste waarde te schatten.

Dienstverlening

Wij streven ernaar dat u binnen 3 werkdagen na opname uw rapport in handen heeft. Zo kunt u snel weer aan de slag met de verkoop, aankoop en/of financiering van uw woning.

Volg ons op Facebook

Waarom Ton Bos Makelaardij als taxateur?

  • Erkend en gecertificeerd NRVT Register-Taxateur
  • Binnen twee werkdagen een afspraak
  • Een deskundig opgesteld taxatierapport, gevalideerd door de NWWI
  • Het taxatierapport wordt door iedere financiële instelling geaccepteerd
  • Binnen 3 werkdagen na de opname van de woning heeft u het taxatierapport in uw bezit

Afspraak maken met een taxateur?

nze taxateurs helpen u graag bij het taxeren van uw woning in Den Haag en de omliggende gemeenten. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze taxateurs om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 070 323 60 60 of één van de andere mogelijkheden op onze contact pagina.

Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis