Sneeuwbalstraat 146

De makelaar heeft ons tijdens het hele proces goed begeleid. Hij was altijd bereikbaar voor vragen. en flexibel voor wat betreft afspraken voor bezichtigingen of taxaties. Ruim voldoende kennis van de markt om een goede vraagprijs te bepalen. Prettige en persoonlijke...

Mient 366

Erg prettig was de communicatie. Bellen en terugbellen volgens afspraak liep altijd goed. Er werd altijd snel gereageerd en terug gekoppeld.

Irisstraat 146

Zeer prettige ervaring. Kennis van zaken en de omgeving. Duidelijke en heldere communicatie en adviseert goed en eerlijk. Ze staan voor je als klant en ontzorgen je.

Kamperfoeliestraat 38

Prettige samenwerking, en zeer vriendelijke makelaar en medewerkers!!! Denkt mee en zeer flexibele instelling. Aanrader…

Lijsterbesstraat 163

Raymond heeft ons tijdens de verkoop van ons huis echt super geholpen! In deze toch wat lastige tijd was ons huis binnen een maand verkocht. Wij geven een 10 voor oplossingsgerichtheid, hulpvaardigheid en voor de persoonlijke service!

Valeriusstraat 1a

Deze makelaar heeft nu 2x naar tevredenheid een huis van ons verkocht. Zeer goede, enthousiaste verkoper, professioneel en behulpzaam. Hij vond de juiste koper voor ons huis en hij was altijd makkelijk en goed bereikbaar.

Thomsonlaan 165

Betrouwbaar, gaat grondig te werk en komt afspraken na. Zeer prettige samenwerking. Ik raad deze makelaar zeker aan!

De Savornin Lohmanlaan 25

Fijn contact, snelle reactie en goede informatie. Altijd goed bereikbaar en goede afstemming met ons.

Mient 200

Ton Bos makelaar heeft oog voor zijn klanten en komt zij afspraken na voor een eerlijke prijs. Regelt alles wat er te regelen is.

Gelderwoudsestraat 6

Ik ben zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. De makelaar beschikte over de juiste marktkennis waardoor hij ons goed kon adviseren over de vraagprijs. Tijdens het biedingsproces zijn onze belangen goed behartigd door transparant te zijn en ons goed op de...
Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis