Thomsonlaan 165

Betrouwbaar, gaat grondig te werk en komt afspraken na. Zeer prettige samenwerking. Ik raad deze makelaar zeker aan!

De Savornin Lohmanlaan 25

Fijn contact, snelle reactie en goede informatie. Altijd goed bereikbaar en goede afstemming met ons.

Mient 200

Ton Bos makelaar heeft oog voor zijn klanten en komt zij afspraken na voor een eerlijke prijs. Regelt alles wat er te regelen is.

Gelderwoudsestraat 6

Ik ben zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis. De makelaar beschikte over de juiste marktkennis waardoor hij ons goed kon adviseren over de vraagprijs. Tijdens het biedingsproces zijn onze belangen goed behartigd door transparant te zijn en ons goed op de...

Indigostraat 115

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Het contact was prima. De prijs was goed. wij zijn dik tevreden. Prettige ervaring met de verkoop makelaar.

Sneeuwbalstraat 100

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Contact was perfect. Raymond reageert erg snel en er is mogelijkheid voor zowel telefonisch, app als mailcontact

Medemblikstraat 14

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Alles ging zeer goed, vriendelijk, deskundig, voldoende en tijdig informeren. Ontzorgen, noem maar op. Zeer tevreden met deze makelaar!

Goede communicatie en strategie

Van het begin tot het einde goede communicatie en strategie. Prettige mensen en terzakekundig. Goede afhandeling en tot het laatst mijn belangen meer dan goed behartigd

Notenplein 5

Zeer prettig contact met de makelaar! Zowel bij de aankoop van onze nieuwe woning als bij de verkoop van onze huidige woning heeft hij ons bijgestaan. Goede kennis van de markt en zeer toegankelijk. Altijd bereikbaar voor vragen. Wij zijn heel tevreden!

Goed persoonlijk advies en neemt al het werk uit handen

Zeer tevreden over deze makelaar. Geeft goed persoonlijk advies en neemt al het werk uit handen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Hield ons tijdens het hele verkoopproces goed op de hoogte. Werkt zeer professioneel. Zijn enthousiasme is erg aanstekelijk.
Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis