Woning verkopen in de regio Haaglanden

Woning verkopen?

Je huis snel verkopen doe je met WIJ met Ton Bos Makelaardij.
Wij zorgen ervoor dat jouw woning goed te vinden is en er een goede vraagprijs is. Wij geven je tips hoe je jouw woning het best verkoopbaar maakt. Wij houden van korte lijnen, persoonlijk contact en aandacht. Bij elke stap in het proces word je op de hoogte gebracht en voor vragen zijn wij altijd bereikbaar. Het draait bij ons om jouw als opdrachtgever. Wij realiseren ons dat wij iemands grootste bezit mogen verkopen en zo gaan we er ook mee om. Wij weten wat voor emoties er bij het verkopen van een woning om de hoek komen kijken en streven altijd naar het beste resultaat.

Kort samengevat

 • Onze dienstverlening is laagdrempelig en transparant
 • Onze makelaars kennen Den Haag en de omliggende gemeenten van binnen en buiten
 • Wij gebruiken succesvolle onderhandelingsstrategieën
 • Het doel van onze makelaars is om jouw woning zo snel mogelijk en onder de best mogelijke voorwaarden te verkopen
 • Wij zijn specialist in woningpresentatie en schakelen de nieuwste media in
 • De gemiddelde verkooptermijn is twee maanden, geregeld kost het minder tijd
 • Wij hebben uitstekende verkoopresultaten

WIJ met Ton Bos Makelaardij is géén traditionele makelaar. Met onze transparante dienstverlening zorgen wij dat je met een goed gevoel je huis verkoopt. Wij stellen in overleg met jou een effectieve verkoopstrategie op. Nadat we samen de verkoopstrategie hebben bepaald, zorgen onze makelaars voor het complete verkoopproces en houden we je continu op de hoogte van het verloop van het proces. Mocht het nodig zijn dan stellen we in overleg met jou de verkoopstrategie bij. Wij begeleiden je uiteraard tijdens het gehele verkoopproces; van het moment dat je de verkoopakte tekent tot en met de inspectie en het transport van de woning.

Verkoopproces

Belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie is de presentatie van jouw woning. Met een goede presentatie bereiken we een groot publiek van potentiële huizenkopers. Onze verkoopmakelaars zorgen ervoor dat jouw woning wordt gepresenteerd, met onder andere 360-graden foto’s, digitale plattegronden en een realistische videotour voor een online bezichtiging:

 • Een prominente vermelding op Funda.nl voorzien van alle beschikbare mediaproducten
 • Een presentatie op onze eigen website
 • Een verkoopbrochure (incl. foto’s van een professionele fotograaf)
 • Onbeperkt aantal 360-graden foto’s
 • Videotour voor online bezichtiging
 • Digitale plattengronden
 • Een digitale etalagepresentatie
 • Opvallende te koop borden
 • Meetrapport NEN2580

Bezichtigen

De afspraken voor de bezichtigingen worden door ons altijd in samenspraak met jou gepland. We leiden de geïnteresseerden rond in jouw huis en nemen hier ruim de tijd voor. Het is onze taak om de potentiele koper te wijzen op alles wat voor zijn besluitvorming noodzakelijk is.
Onze taak is vooral om de potentiële koper enthousiast te maken over jouw woning!

Onderhandelingen

Als iemand een bieding uitbrengt, nemen wij direct contact met je op om dit voorstel te bespreken. Mocht een bieding worden uitgebracht onder bepaalde ontbindende voorwaarden, zoals financiering of een bouwkundig onderzoek, dan doen wij navraag naar de haalbaarheid hiervan. Als meerdere mensen tegelijk een bieding uitbrengen, overleggen wij altijd met jou over de te volgen strategie.

Koopovereenkomst

Wij zorgen voor de opstelling van het koopcontract en de ondertekening door partijen. De bedongen ontbindende voorwaarden, welke op verzoek van de koper in de koopakte zijn opgenomen, worden door ons bewaakt en gecontroleerd.
Wij dragen zorg voor de administratieve afwikkeling naar de betrokken partijen waaronder de notaris, koper en verkoper en indien van toepassing, geldverstrekker of soms onze hypotheekadviseur. Tot slot controleren wij de akte van de notaris en de nota van afrekening.

Na de verkoop

Vanzelfsprekend houdt onze dienstverlening niet op nadat wij samen met jou de notaris hebben bezocht en de eigendomsoverdracht een feit is. Wij willen ook nog heel graag weten hoe je onze dienstverlening hebt ervaren tijdens een gesprek op ons kantoor of door een in te vullen enquête. Onze deur staat altijd open bij vragen.

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning in verband met een (toekomstige) verkoopbeslissing en ben je gevoelsmatig nog niet toe aan een officieel bezoek van een makelaar? Maak dan nu gebruik van onze gratis en vrijblijvende waardebepaling. Naar aanleiding van een korte inspectie van de woning en prijsontwikkeling van de buurt/markt ontvang je een indicatie van de huidige waarde van jouw woning. (Let op! Deze waardebepaling is geen taxatie) Dus: heb je de waarde niet nodig voor de hypotheek, verzekering, of belastingdienst? Maak dan nu een afspraak voor een gratis waardebepaling.

Volg ons op Facebook

Waarom Ton Bos Makelaardij als verkoopmakelaar?

 • Onze dienstverlening is laagdrempelig en transparant
 • Onze makelaars kennen Den Haag en de omliggende gemeenten van binnen en buiten
 • Wij gebruiken succesvolle onderhandelingsstrategieën
 • Het doel van onze makelaars is om jouw woning zo snel mogelijk en onder de best mogelijke voorwaarden te verkopen
 • Wij zijn specialist in woningpresentatie en schakelen de nieuwste media in
 • De gemiddelde verkooptermijn is twee maanden, geregeld kost het minder tijd
 • Wij hebben uitstekende verkoopresultaten

Afspraak maken met een verkoopmakelaar?

Onze verkoopmakelaars helpen je graag bij het verkoopproces in Den Haag en de omliggende gemeenten. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 070 323 60 60 of één van de andere mogelijkheden op onze contact pagina.

Beoordelingen en referenties

Gemiddelde waardering 5.0 stars
Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling van uw huis.
Raymond Kettenis